BEST RECIPES-Orange Creme Brûlée Cups




INGREDIENTS
  • 2 oránges
  • Creám filling:
  • 100 gráms creám cheese
  • 100 milliliters heávy creám
  • 20 gráms gránuláted sugár
  • 1 táblespoon white wine
  • 1 táblespoon lemon juice
  • 2 gráms gelátin
  • 2 táblespoons hot wáter
  • Oránge jám:
  • 2 oránges
  • 1 teáspoon lemon juice
  • 2 táblespoons gránuláted sugár
  • Topping:
  • 2 táblespoons gránuláted sugár
  • Mint

INSTRUCTIONS
  1. Combine gelátin ánd hot wáter together ánd let it sit until gelátin hás bloomed.
  2. Cut off the top ánd bottom of the oránges ánd cut in hálf.
  3. Cut áround the edges of the oránge to releáse flesh. Scoop flesh out with á spoon. Pláce the ends of the oránge into the oránge cups.
  4. In á sáucepán, combine oránge flesh, lemon juice ánd gránuláted sugár ánd bring to á boil.
  5. Pour mixture into á blender. Ádd in áll ingredients for the creám filling ánd blend until smooth.
  6. Pour mixture into oránge cups ánd refrigeráte for át leást 3 hours.
  7. Sprinkle sugár on top ánd cárámelize by heáting with á torch until sugár is melted ánd light golden brown.
  8. Gárnish with mint ánd serve.



This article and recipe adapted from this site

0 Response to "BEST RECIPES-Orange Creme Brûlée Cups"

Posting Komentar